Akcije i popusti

Uputstvo za izbor adekvatnog dioptrijskog stakla
Uputstvo za izbor adekvatnog dioptrijskog stakla
12 maja, 2017
Kako odabrati kvalitetne sunčane naočare
Kako odabrati kvalitetne sunčane naočare
29 juna, 2017

Akcije i popusti u optici Iris

Uvek se trudimo da  pružimo najniže cene za proizvode koje su najzanimljiviji i najaktuelniji, pa su nam trenutno sledeći proizvodi na akciji:

  • 20% POPUSTA  na sunčane naočare sa 100% UV zaštitom od sunčevog zračenja. Pravo je vreme svojim očima pružite najbolju zaštitu u ovim sunčanim danima i uživate u svakom sunčanom danu.
  • 40% POPUSTA na bifokalna i multifokalna dioptrijska stakla, kao i na foto plastična stakla
  • BESPLATNA FOTO DIOPTRIJSKA STAKLA – kupovinom dioptrijskog okvira u minimalnom iznosu od 4.500,00 dinara dobijate potpuno besplatno dva foto mineralna stakla (u braon ili sivoj boji) u rasponu diotrije Sph do 6.00 dioptrije i Cyl do 4/2. Količine besplatnih foto stakala su ograničene, stoga svako ko želi da iskoristi ovu akciju neka nas što pre poseti.
  • BESPLATNA DIOPTRIJSKA STAKLA uz kupljen dioptrijski okvir iz odabranog asortimana okvira – kupovinom bilo kog dioptrijskog okvira iz ponuđenog asortimana okvira dobijate potpuno besplatno plastična dioptrijska stakla u rasponu dioptrije Sph 0-6 i Cyl 4/2. Naglašavamo da se radi o kvalitetnim metalnim i cenovno veoma pristupačnim dioptrijskim okvirima sa željom da i osobama sa ograničenim novčanim sredstvima pružimo mogućnost da dođu do kvalitetnih dioptrijskih naočara uz nisku cenu. Naglašavamo da su dioptrijski okviri iz ovog asotrimana količinski ograničeni, pa svako ko želi da iskoristi ovu jedinstvenu akciju trebalo bi da nas poseti u što kraćem vremenskom periodu.

PRODAJA NA RATE

Sve naše usluge i proizvode možete, pored gotovinskog plaćanja, platiti i na rate i to:

  • čekovima građana
  • platnim karticama
  • administrativnom zabranom na penziju – za penzionere
  • administrativnom zabranom na platu – za zaposlene (spisak firmi sa kojim imamo sklopljene ugovore o prodaji robe na rate)