Vrhunski Progresivi – Multifokali 20% popusta

Koja je njihova tajna: Zašto svi bolje izgledaju sa naočarima?
6 septembra, 2017
Gostovanje u emisiji "Vikendica"
Gostovanje u emisiji “Vikendica”
2 oktobra, 2017
Essilor Varilux Comfort – najprodavaniji progresivi u Evropi najvećeg Francuskog proizvođača dostupni kod nas uz popust od 20%

Essilor Varilux Comfort – najprodavaniji progresivi u Evropi najvećeg Francuskog proizvođača dostupni kod nas uz popust od 20%

Svako ljudsko oko posle 40-te godine života počinje da pokazuje slabiji vid na blizinu, usled starenja očnog sočiva, koje počinje da gubi sposobnost akomodacije, pa su stoga neophodne dioptrijske naočare za savršen vid na blizinu.

Za osobe koje već imaju, odnosno koje već nose dioptijske naočare za daljinu, to može dovesti do potrebe za još jednim dodatnim naočarima koje bi se koristile za blizinu, a vremenom i do potrebe za još jednim dioptijskim naočarima za neku srednju daljinu, za savršen pogled na srednju udaljenost od metar, metar i po od očiju, jer na toj udaljenosti neće odgovarati ni dioptija za daljinu, niti dioptija za blizinu.

Kako bi se izbegla potreba za dvoje ili troje dioptrijskih naočara, postoje upravo progresivna – multifokalna dioptijska stakla, koja su pravo rešenje za sve daljine, jer u jednim naočarima postoje sve dioptrije, odnosno dioptije za sve udaljenosti.

Jedini problem koji se može pojaviti kod ovih dioptijskih stakala, tj. dioptijskih naočara, jeste potreba za navikavanjem nošenja ovakvih dioptijskih naočara, jer je potrebno da određen vremenski period osoba nosi ovakve naočare u kojem može doći do određenih poteškoća u pronalaženju adekvatne dioptije za određene udaljenosti. Upravo ovaj problem je rešen kod progresivnih dioptijskih stakala iz tzv. premijum segmenta, u koji spadaju progresivi – multifokali Francuskog proizvođača Essilor – Varilux Comfort. Postoje naravno i još bolji i savršeniji progresivi od ovih, ali ukoliko gledamo odnos cene i kvaliteta upravo su ova dioptrijska stakla pravi izbor za krajnjeg korisnika, pa stoga i ne čudi da su ovo najprodavanija progresivna dioptijska stakla.

Vreme potrebno za prilagođavanje ovakvim dioptijskim staklima je minimalno, najveći broj osoba se momentalno naviknu na ovakva dioptijska stakla, a komfor koji nude u pogledu širine vidnog polja, progresivnog kanala i oštrine vida, krajnji korisnici ovih dioptijskih stakala prihvataju sa oduševljenjem.

Ukoliko želite da isprobate i uživate u savršenom jasnom pogledu na svim daljinama, sada je pravo vreme da obezbedite sebi ovakva dioptijska stakla uz popust koji je vremenski ograničen.

Da uvek budete Za pogled ispred svih   –  IRIS-OPTIC.

 

Popust važi samo u periodu 18.09.2017 – 31.10.2017