Povraćaj novca

Opšti uslovi povraćaja novca

OptikaIris.rs se obavezuje da će roba biti isporučena kupcu najkasnije u roku od 5. radih dana, od dana poručivanja. OptikaIris.rs koristi usluge kurirskih službi sa kojima ima potpisane ugovore o saradnji. Do odstupanja i produženja roka može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Kuriri su obavezni da se najave telefonom i obaveste Vas o planiranoj isporuci. Usluga isporuke se naplaćuje prema aktuelnom cenovniku kurirske službe prema ugovoru koji je potpisan od strane OptikaIris.rs. U obavezi ste da pošiljku zajedno sa kurirom proverite, jer u suprotnom nećemo garantovati za naknadne reklamacije. Ukoliko Kupac unese pogrešne lične podatke o adresi prebivališta (adresa za isporuku robe) prilikom kupovine, OptikaIris.rs ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe. U tom slučaju, pokušaćemo da Vas kontaktiramo i isporučimo robu na novoutvrđenoj adresi u dogovoru sa kurirskom službom. Naručenu robu Kupac je u obavezi da plati pri preuzimanju. OptikaIris.rs garantuje za kvalitet proizvoda. Svi proizvodi odgovaraju proizvođačkoj specifikaciji navedenoj na sajtu.

Reklamaciju možete ostvariti u sledećim slučajevima:

1. Isporuke robe koja nije naručena,
2. Isporuke robe kojoj je istekao rok trajanja i
3. Isporuke robe koja ima materijalne nedostatke.

Kupac je dužan da uputi žalbu usmenim ili pismenim putem na telefon:+381 23 511 681 ili e-mailom na adresu office@optikairis.rs u roku od 15 dana od dana kupovine kao i da za predmetnu robu dostavi odgovarajući račun. Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije, usled neispravnosti ili oštećenja pošiljke. U slučaju da je kupac koristio proizvod, ako je proizvod otvaran, i nakon 15. dana od dana kupovine, kupac nije zadovoljan proizvodom, zamena proizvoda ili povraćaj istog nije moguć.