DIOPTRIJSKI OKVIRI

DIOPTRIJSKI OKVIRI

U našoj optičarskoj radnji u svakom trenutku imamo između 1000 i 1500 različitih modela dioptijskih okvira – plastičnih, metalnih, okviri na bušenje, što pruža mogućnost izbora i najzahtevnijim kupcima. U ponudi imamo, za najzahtevnije kupce, najnovije modele dioptijskih okvira poznatih svetskih brendova, koje su cenovno najpristupačnije na našem tržištu.

Pored okvira poznatih svetskih proizvođača, postoji i ogroman izbor iz srednje i niže cenovne klase dioptijskih okvira, koje su prilagođene novčanim uslovima za sve naše kupce. Za osobe koje su sklone alergijama na metal, tu su, pored plastičnih okvira, okviri izrađeni od posebnog antialergik titanijuma, kao i metalni okviri presvučeni posebnim antialergik slojem koje jedinom kod nas možete pronaći.

Posebnu pažnju posvećujemo i deci, pa tako imamo najveći izbor dečijih dioptijskih okvira najnovijeg dizajna, izuzetno privlačnih boja i oblika, kako bi omogućili da svako dete svoje naočare posmatra kao ukras i nakit, kako bi ih sa zadovoljstvom nosila.


DIOPTRIJSKA STAKLA

Dioptijska stakla su svakako najbitniji deo jednih dioptijskih naočara, pa stoga posebnu pažnju posvećujemo ovom delu naočara. Pre svega, najbitniji je sam kvalitet dioptijskih stakala, kao i način njihove ugradnje.

Osnovna podela svih dioptijskih stakala, prema materijalu od kojih su izrađena jesu stakla izrađena od pravog stakla tzv. – mineralna stakla i dioptijska stakla izrađena od plastike tzv. – organska stakla (međunarodna oznaka CR39).

Dakle, predlog za svakog ko nosi naočare jeste da za svoje oči odabere plastična dioptijska stakla sa HMC zaštitom, koja su izuzetno cenovno pristupačna našim kupcima.

Pored pravog izbora stakla, bitan je i proizvođač tog stakla, kao i sama ugradnja u optičarskim radnjama. Naša optičarska radnja sarađuje sa tri proizvođača stakala, a to su domaći proizvođač GrossOptic, zatim Slovenački OKM i Francuski Essilor. Najveći i najbolji proizvođač u celom svetu je svakako francuska fabrika stakala Essilor sa kojom i imamo najbolju saradnju, pa i najveći broj prodatih stakala kod nas potiče upravo od ovog proizvođača.

Dioptrijska stakla

Kontaktna sočiva

KONTAKTNA SOČIVA

Kontaktna sočiva, kao i svaki drugi proizvod, vremenom su se razvijala i danas daju izuzetnu udobost i komfor. U samom njihovom nastanku sočivo je predstavljalo praktično komadič lepo obrađenog dioptijskog stakla koji se zalepi za oko, pa na taj način pruža bolji vid. Danas, reč je o potpuno drugačijim, silikonskim, materijalima koji su praktično neprimetni i neosetni za korisnika.

U našoj ponudi nalaze se meka kontaktna sočiva poznatih svetskih proizvođača Ciba Vision, Baush & Lomb, kao i sočiva domaćeg proizvođača Optix proizvedena po poznatoj Soleko tehnologiji, koja su u samom vrhu po kvalitetu. U pogledu intervala zamene sočiva, na raspolaganju su dnevna, mesečna, tromesečna, šestomesečna i godišnja sočiva.

Takođe, pored kontaktnih sočiva sa dioptijom, u ponudi su i sočiva u bojama, pa ukoliko želite da Vaše oči budu plave, zelene, braon, crne, ljubičaste ili bilo koje druge boje, omogućićemo Vam i to, kao i neophodne tečnosti i rastvore za održavanje pravilne higijene kontaktnih sočiva.


SUNČANE NAOČARE

Za sve koji žele da u potpunosti uživaju u svakom sunčanom danu i zraku, neophodne su kvalitetne sunčane naočare. Veoma je bitno da se radi o kvalitetnim sunčanim naočarima i staklima, jer bi u suprotnom ovakve naočare imale suprotan efekat, jer bi usled zatamljenih stakala došlo do širenja zenica u oku, a ukoliko sama stakla nemaju UV zaštitu od sunca, veća količina negativnih sunčevih zraka bi dolazila do oka i time bi se još više ugrožavalo zdravlje oka. Stoga, bolje je ni ne nositi sunčane naočare, ukoliko se radi o nekim nekvalitetnim naočarima.

Proverene, kvalitetne sunčane naočare koje Vam pružaju 100% zaštitu od sunca možete pronaći isključivo u optičarskim radnjama, upravo zbog toga i imaju nešto veću cenu u odnosu na druga mesta gde se mogu kupiti, ali zar zdravlje očiju ima cenu ?!

U našoj optičarsko radnji, nalaze se isključivo kvalitetne sunčane naočare sa 100% UV zaštitom, a većina modela imaju i polarizovana stakla, koja će još dodatno zaštititi Vaše oči od neželjenog blještavila.

Suncane naocare